*alga snack wasabi ízesítéssel -laverland crunch

Seaweed snack with wasabi -laverland crunch

Ez a termék jelenleg nem kapható

A termék adatai

Kiszerelés: 4 g
Bruttó egységár: 85 000 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Koreai csípős, ropogós snack, nori-szerű papírvékony algalapokból. Wasabival fűszerezett; kétszer pirított; sötét, feketés-zöld színnel és sajátos, erős, tengerre emlékeztető ízvilággal.

Halal minősítésű, glutén- és MSG-mentes. Egészséges vegetáriánus alternatíva a szokványos ropogtatnivalókra: kalóriaszegény, vitaminban és ásványi anyagokban gazdag.

 

Felhasználás

Fogyasszuk önmagában snack-ként, vagy kínáljuk sör mellé, de figyelni kell a mennyiségre, mivel elég magas a jódtartalma.

Tekerjük ragacsos rizsgolyók köré, vagy morzsoljuk szét a lapokat, és használjuk fűszerként vagy ételek díszítésére (rizs, ázsiai tésztaételek, krémlevesek, grillezett hal tetejére, sashimire szórva); keverjük el a gyeran-mari, koreai omlett tekercs töltelékében; adjuk különféle szószokhoz, szójaszószhoz.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

alga, kukoricaolaj, wasabi fűszerezés (só, glükóz, élesztőkivonatpor, kukoricaolaj, wasabi szár por), fűszerkivonat (mustárt tartalmaz, só)

 

Allergének

A termék mustárt tartalmaz.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g szárított termékben
Energia: 2256 kJ/537 kcal
Zsír: 44,5 g
- amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 22,2 g
- amelyből cukrok: 0 g
Rost: 18 g
Fehérje: 22 g
Só: 1,6 g

 

FIGYELEM! Magas jódtartalmú termék! Rendszeres fogyasztás esetén ne fogyasszon napi 1 - 2 g-nál többet!

Származási hely: Korea

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!