*chilis miso levesalap -koji bakers

Chilli miso soup base -koji bakers

Ár:
1.250 Ft
db
Átmeneti készlethiány!

A termék adatai

Kiszerelés: 350 g
Bruttó egységár: 3 571 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Vegánszója- és gluténmenteskóser minősítésű miso levesalap és ízesítő. A japán miso levesek inspirálta európai változattal van dolgunk: dashi nélküli, helyi alapanyagokból (rizs és zöldborsó) készített, umami-gazdag, természetesen erjesztett, bio shiro (fehér) zöldborsó miso paszta chilivel.

Olyan instant levesalap, amelynek elkészítése gyors (5 perc sem!) és egyszerű, de a szokványos tömegtermelésű miso levesalapokhoz képest egy „tiszta” termék, mindenféle ízfokozó, stabilizátor és tartósítószer stb. nélkül. A gyors készételeknek egy olyan alternatívája, amelynél a jó minőség ténylegesen érintetlen.

1 üveg hozzávetőlegesen 6 - 8 adag leveshez elegendő.

 

Felhasználás

Fogyaszthatjuk csupán vízzel felöntve, mint egy forró italt. Víz helyett használhatunk dashit (tradicionális japán levesalap), zöldség- vagy éppen húsalaplevet.

Ha a tartalmasabb leveseket szeretjük, bármivel gazdagíthatjuk egyéni ízlésünknek és fantáziánknak megfelelően: tésztával, zöldségekkel, hússal, sajttal, kölessel, kuszkusszal stb.

1 adag leveshez 1 evőkanál miso levesalapot öntsünk fel 200 - 300 ml forró (NEM FORRÁSBAN LEVŐ!!!) vízzel. A víz ideális hőmérséklete 50 - 60°C ─ magasabb hőmérsékleten a levesalapban levő enzimek fokozatosan denaturálódnak, így a leves veszít valamennyit a tápértékéből, élvezeti értékéből viszont nem. Ha levest túl sósnak találjuk, adjunk hozzá vizet; ha hígnak érezzük, adjunk még hozzá levesalapot.

Használhatjuk úgy is, mint egy bármilyen más ételízesítőt, egy kiskanálnyi mennyiség mindennel csodákat művel: adjuk levesekhez, főzelékekhez, ragukhoz, marinádokhoz, salátákhoz, salátadresszingekhez, omletthez, tésztához, rizshez. Használjuk kenceként, esetleg mártogatóként.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

bio szárított rizs, bio szárított zöldborsó, víz, tengeri só, piros chili 2.5%, zöld chili 2.5%, Aspergillus oryzae

 

Allergének

Szóját, glutént is feldolgozó üzemben készült.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 813 kJ/194 kcal
Zsír: 1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0.2 g
Szénhidrát: 40 g
- amelyből cukrok: 20 g
Fehérje: 6 g
Só: 7.2 g

 

Tárolás: Felbontás előtt tároljuk 25°C alatti hőmérsékleten, felbontás után 8°C alatt.

Származási ország: Csehország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!