Citromos bors fűszerkeverék

Lemon pepper spice blend

Ár:
1.949 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 40 g
Bruttó egységár: 48 725 Ft/ kg

A termékről


Termékleírás

Komplex borskeverék szecsuáni borssal (álbors) és fekete borssal (valódi bors), amelyet citromhéj, citromnád, gyömbér, torma, fokhagyma és hagyma egészít ki.

A két különböző fajta borsnak közös aroma jegyei a fás, citrusos, virágos tónusok, a szecsuáni mégis merőben más, mint a fekete bors, friss, könnyű, illatos, teljesen másfajta csípősséggel, amelyből hiányzik a fekete borsra jellemző élesség, inkább zsibbasztó, vibráló, amelyet csak fokoz és árnyal a gyömbér és a torma. A citromhéj és citromnád a borsok citrusos tónusait árnyalják. A fokhagyma és hagyma az egész keveréknek az ízalapját biztosítja.

 

Felhasználás

Nagyon jó általában húsokhoz, különösen fehér húsokhoz, halakhoz, tenger gyümölcseihez, mártásokhoz, szószokhoz, krémlevesekhez, zöldségekhez, ázsiai ételekhez.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

szecsuáni bors (Zanthoxylum piperitum/simulans), citromhéj, fekete bors (Piper nigrum), citromnád, gyömbér, torma, fokhagyma, hagyma

 

Allergének

Tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonafélét, szóját, halat, tojást is csomagoló üzemben készült, emiatt  ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Tárolás: Mivel a keverék aromája illékony, ízanyagai halványodnak, ha hosszasan éri a fény, tároljuk légmentesen lezárva, sötét színű tárolóban.

 

Származási ország: Németország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!