Koreai bibimbap szósz yuzuval -ajumma

Korean bibimbap sauce with yuzu -ajumma

Ez a termék jelenleg nem kapható

A termék adatai

Kiszerelés: 335 g
Bruttó egységár: 6 534 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Tradicionális koreai bibimbap szósz újragondolva: csípős, édeskés, savanykás; a hagyományostól kicsit eltérő összetevőkkel, és kevésbé szokványosan - yuzuval - ízesítve. A bibimbap egy viszonylag egyszerű, de nagyon népszerű, és a végtelenségig variálható koreai étel. Szó szerint kevert rizst jelent: párolt rizst, julienne-re vágott, tetszőlegesen választott, párolt (esetleg nyers), fűszerezett zöldségeket (namul) vagy kimchit (erjesztett, fűszeres zöldségek), valamilyen húsfélét, tojást elkülönített kupacokba helyeznek egy tálba, tetejére szószt tesznek, és evés előtt alaposan összekeverik az egészet.

A bibimbaphoz kínált szósz lehet csak gochujang (koreai erjesztett chilipaszta), vagy gochujang és doenjang (koreai fermentált szójababpaszta) együtt, vagy gochujang alapú, komplexebb összetételű (különféle ízesítőkkel és fűszerekkel kevert), legtöbbször egyéni ízléshez igazított szósz.

 

Felhasználás

Elsősorban bibimbaphoz ajánlott, de nagyon jó stir fry-okhoz is, vagy koreai stílusú ételek mellé mártogatóként vagy öntetként.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

glükózszirup, yuzus ízesítő 15% (yuzulé 50%, cukor), erjesztett rizs, víz, tengeri só, cukor, fokhagyma, chili 4,5%, hagyma, alkohol, hidrolizált kukoricafehérje, szilvakivonat, élesztőkivonat, gyömbér, grapefruit kivonat

 

Allergének

Búzát, rákféléket, tojást, halat, szójababot, tejet, mustármagot, szezámmagot és puhatestűeket tartalmazhat.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 1027 kJ/242 kcal
Zsír: 0,6 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,2 g
Szénhidrát: 50 g
- amelyből cukrok: 31 g
Fehérje: 3,2 g
Só: 5,5 g

 

Tárolás: Felbontás után tároljuk hűtőben.

Származási ország: Korea

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!