Folyékony umami vegán bio -yondu

Organic vegetable umami -yondu

Ár:
6.949 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 275 g
Bruttó egységár: 25 269 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Szójaszósz esszenciából és zöldségalaplé koncentrátumból készített, umamiban rendkívül gazdag, folyékony ételízesítő. Vegán, bio, GMO- és gluténmentes készítmény. Nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékanyagot, -tartósítószert, MSG-t.

Általános, nagyon sokrétűen használható cseppfolyós umami, ami gyakorlatilag bármihez hozzáadható anélkül, hogy az ételek összetevőit ledominálná. Természetes ízfokozó, egy instant út a maximum ízélményhez.

 

Felhasználás

Használjuk ételízesítésre (akár só helyett is), bármihez kitűnő. Már néhány csepp is lelket lehel a legegyszerűbb, legunalmasabb ételbe.

Készítsünk vele gyors, egyszerű alaplevet, 1 csésze forró vízzel és 2 teáskanál folyékony umamival. Ízesítsünk vele hirtelensült zöldségeket: 2 csésze zöldséghez csak 1 teáskanál umami kell. Adjuk tésztához, gabonafélékhez, hüvelyesekhez, 2 csészéhez 1 teáskanál umamit.

Tegyük zöldségek főzővizébe; használjuk önmagában, mint salátadresszing vagy akár mártogató.

Nagyon jó növényi alternatíva erőlevesre, alaplé koncentrátumokra, halszószra és dashira. Szójaszósz helyett is kiváló, ha csak a szójaszósz ízvilágára van szükségünk, de nem szeretnénk, ha ételünk kicsit is elszíneződne.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

bio szójaszósz (víz, só, bio szójabab, bio rizs), bio zöldségkészítmény (bio retek, bio fehérkáposzta, bio póréhagyma, bio shiitike, bio fokhagyma), élesztőkivonat

 

Allergének

Szóját tartalmaz.


Tápanyag-összetétel 100 ml termékben

Átlagos tápérték 100 ml termékben
Energia: 305 kJ/72 kcal
Zsír: <0.5 g
- amelyből telített zsírsavak: <0.1 g
Szénhidrát: 7.0 g
- amelyből cukrok: <0.5 g
Fehérje: 5.8 g
Só: 16.0 g

 

Tárolás: Felbontás után tároljuk hűtőben.

Származási hely: Korea

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!