Színes só tál

Colourful salt collection

Ár:
12.899 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 0 g

A termékről

 

Sótálaink tartalma változik, kérjük, hogy a tál pontos tartalmával kapcsolatosan érdeklődjön e-mailben vagy telefonon vásárlás előtt.

 

Termékleírás

12 teljesen különböző színű ínyenc sóritkaságból álló, szemet gyönyörködtető válogatások. Nincs két egyforma, de még hasonló kinézetű só sem, mindegyik teljesen egyedi.

Mindegyik sónak a részletes leírása külön is megtalálható a honlapunkon, érdemes elolvasni őket, izgalmas kulináris kalandozás élményét nyújthatják.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

tengeri só, hikori füst / tengeri só, orvosi növényi aktív szén / tengeri só / tengeri só, chipotle chili / tengeri só, matcha teapor / tengeri só, rozmaring ökológiai termesztésből / tengeri só, bio rózsaszirom / kősó / Holt-tengeri só, bükkfa füst / kősó / tengeri só, narancsolaj, kurkuma, fűszerpaprika / kősó

 

Allergének

Ez a termék tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket és szóját is csomagoló üzemben készült, emiatt ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Tárolás: Óvjuk a nedvességtől, közvetlen napfénytől és melegtől!

Származási országok: USA / Németország / Portugália  / Németország / USA / Németország / Németország / India / Németország / Pakisztán / Németország / Bolívia 

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!