Gunpowder zöld tea szálas

Ár:
890 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 40 g
Bruttó egységár: 22 250 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Ez a teakülönlegesség valószínűleg a legnépszerűbb zöld tea a Sanghajtól délre található Zhejiangból.  A „puskapor” elnevezést a golyóalakú, sodort levelei miatt kapta. Ha a sodort tealeveleket forró vízzel forrázzák, ropogni kezdenek. A teának nagyon eredeti ízvilága van, különösen erős és fanyar aromával.

Ha túl erősnek találja ezt a teát, kiöntheti az első főzetet. A második főzet a tea finom lelkét mutatja meg. Egyébként Észak-Afrikában az első főzetet mentalevéllel kínálják, ez az ún. „à la menthe” tea.

 

Elkészítési javaslat

1 l teához 4 - 5  csapott teáskanál teafüvet áztassunk 1 - 3 percig 75 - 80ºC-os vízben.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

Gunpowder zöld tea

 

Allergének

Tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját, halat, tojást is csomagoló üzemben készült, emiatt  ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Származási hely: Kína

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

A kiválasztott termék a kosárba került!